Det kan jeg


Mangler du ord? Eller har du alt for mange?

Lige meget hvad kan jeg som freelance tekstforfatter hjælpe dig.

 

Din hjemmeside

Din hjemmeside er ofte det første møde, en potentiel kunde har med din virksomhed.
Derfor skal teksten være skarp og i et sprog, som din kunde forstår. Server dit budskab i en tekst, der er overskuelig og fungerer på nettet. 
Jeg kan som freelance tekstforfatter hjælpe dig med at skrive nye tekster til din hjemmeside og korrigere og omskrive eksisterende tekster.

Bliv fundet på Google

Det er en kunst at søgemaskineoptimere teksten, så din hjemmeside rammer ind højt oppe på Googles søgeresultater, når kunden søger. Det gælder kort fortalt om at finde de rigtige søgeord og få dem smedet ind i teksten på en naturlig måde.

Lad mig give dine online tekster et SEO-eftersyn.

Pressemeddelelser

Jeg hjælper dig med at udvælge og vinkle historien til de rette medier, skriver pressemeddelelsen og tager billeder, tager kontakten til mediet og sørger for, at din historie har de bedste forudsætninger for at blive bragt. 
Jeg har selv siddet på en redaktion, så jeg ved, hvordan en pressemeddelelse skal skrues sammen, så den brænder igennem.

Få mest ud af dine penge

Annoncer er hundedyre og derfor skal teksten sidde lige i øjet og sammen med billeder og grafik fange kundens øje, så reklamekronerne bliver guld værd. Jeg laver teksten, og skal du have lavet hele annoncen, har jeg gode samarbejdspartnere, der kan stå for opsætningen.

Nyhedsbrev

I dag bliver man bombarderet med nyhedsbreve fra alle sider, og derfor er det vigtigt, at der er værdiskabende indhold at komme efter for kunden. Hvis man er god til at få skrevet til nyhedsbrevet, er det en fantastisk salgskanal, men mange har ikke tiden til det. Jeg kan stå for at skrive teksterne til dit nyhedsbrev, så kunderne med passende mellemrum mindes om dit firma.

Lær at skrive selv

Skriver du pressemeddelelser for dit firma? Og vil du gerne være bedre til det? Jeg tilbyder en workshop på 3-6 timer, hvor deltagerne får en praktisk indføring i opbygningen af den gode pressemeddelelse, skrivetips, billeder og kontakt til pressen. Der er masser af praktiske øvelser, så du får den nye viden arbejdet ind med det samme..

Strategi

Vil du skyde med skarpt i din kommunikation, skal du have en klar strategi. Hvem er dine målgrupper, og hvordan når du ud til dem? Jeg hjælper dig med at definere din strategi, så du kender dine mål og delmål. Strategien spinder den røde tråd i din kommunikation, så dit brand vokser sig stærkere. Lad os tage en snak om dine fremtidsønsker.

Dine gode historier

Dine glade kunder og seneste bedrifter er din bedste reklame. Lad mig skrive historierne, som du kan bruge på din hjemmeside, i din folder, i kundemagasinet, i nyhedsbrevet og alle steder, hvor det skrevne ord skal sælge din virksomhed. Jeg hjælper også gerne med at skrive eller renskrive bøger.

Skriv selv - jeg retter

Foretrækker du at skrive dine tekster selv, så lad en freelance tekstforfatter give teksterne et eftersyn. Jeg sørger for, at alle kommaer står korrekt, og at sproget er i top og passer til mediet og målgruppen. Jeg kommer også med forslag til at gøre teksten 100 procent skarp. Så er du sikker på, at din kommunikation er helt i orden, og at kunderne får det bedste indtryk af din virksomhed.

Har du ofte brug for hjælp?

Din virksomhed er vokset sig større, og du har nok at se til med at drive forretningen. Kommunikations- og tekstopgaverne hober sig op, og du har ikke tid til at opdatere facebook, skrive nyhedsbrev eller holde kontakt med pressen.

Jeg kan være din faste freelance tekstforfatter og kommunikationsmedarbejder, som kommer, når du har behov for det. Jeg tager min egen computer med og løser de opgaver, som vi aftaler løbende – om det så den ene måned er ti timer og den næste fem. På den måde får du en fleksibel kommunikationshjælp, som kender din virksomhed, og du sparer udgifterne til en fastansat.

Ring gerne til mig, så tager vi en snak om, hvad løsningen kunne være for din virksomhed.