Få en god pris


Kvalitetsløsninger på dit tekstarbejde

Invester i professionel hjælp til din kommunikation – det betaler sig!

Som freelance tekstforfatter kan jeg stå for din al din kommunikation og dit tekstarbejde, så dine målgrupper ser dig.  Det kan være tekster til hjemmesiden, pressemeddelelser, foldere, nyhedsbreve, strategiarbejde med videre. Skal du have skrevet en bog, kan jeg hjælpe dig med at holde den røde tråd og læse korrektur eller simpelt hen skrive bogen for dig.

Du får en gennemført løsning til en fornuftig pris og kan fokusere din kostbare tid på det, du er bedst til – at drive din forretning.

 

Fast freelance medarbejder

Har du løbende brug for hjælp til din virksomheds tekstarbejde og kommunikation? Men har du alligevel ikke så mange opgaver, at du kan ansætte en fast medarbejder til kommunikation? Jeg tager gerne min computer med og sidder i din virksomhed og arbejder, når du har behov for det.

På den måde får du en “medarbejder”, som kender din virksomhed, men du slipper for alle udgifterne til en fastansat. Du betaler kun for den tid, du har brug for.

Kontakt mig gerne og hør nærmere. Er der flere timer i det for mig, bliver vi enige om en passende timepris.

 

En snak og en kop kaffe

Er du i tvivl om, hvad du har behov for? Lad os drikke en kop kaffe sammen og snakke om, hvad du har brug for. Så kan jeg give dig et godt tilbud på en skræddersyet løsning til din virksomhed. Det er gratis og uforpligtende. Kontakt mig gerne for en aftale.