Om mig


Tekstforfatter af hjertet

Når ord og budskab skal gå op i en højere enhed

 

Nina Wolff

Freelance tekstforfatter, kommunikatør og journalist

Uddannelse: ba.merc.(kom) i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School

+ cand.public i analytisk journalistik med speciale i strategisk kommunikation fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Cand.alt i tekst og kommunikation

Det skrevne ord har været min metier helt fra skoletiden. Jeg var hende den dygtige pige, der altid fik alle rigtige i diktat og 13 i stil. I gymnasiet fortsatte jeg i ordenes løbebane og fornøjede mig med tre sprog, tysk, engelsk og spansk på højniveau gennem de tre år. Med studenterhuen på hovedet læste jeg en erhvervsøkonomisk bachelor med speciale i virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School.

Jeg fløj på ordenes vinger videre på min kandidat-uddannelse cand.public i Aarhus. Studiet er et ønskebarn under medievidenskab på Aarhus Universitet og Journalisthøjskolen, og mens jeg lærte det journalistiske håndværk fra bunden, skærpede jeg mit passion for formidling med fag i strategisk kommunikation og freelance arbejde inden for kommunikation.

 

Øje for historien

Mine år som journalist og redigerende tovholder på en redaktion giver mig en uvurderlig fordel som freelance tekstforfatter. Jeg kan spotte de gode historier i enhver sammenhæng, for eksempel en virksomhed, og fortælle dem, så læseren bliver draget ind – om så målgruppen er andre virksomheder, private kunder eller pressen.

Jeg er både fra mit arbejde som journalist men også som freelance tekstforfatter vant til at arbejde tæt sammen med virksomheder for at få den bedste historie frem, og jeg ved, hvordan man laver en målrettet tekst, der rammer målgruppen.

 

Fuld kraft frem

Jeg er fleksibel, og korte deadlines ryster mig ikke. Jeg kan tage hånd om dit kommunikationsprojekt fra start til slut, eller jeg kan træde til som ekstra kapacitet, hvis I ikke selv kan afsætte kræfter til opgaven.

 

Et netværk af kreative sjæle

Min ekspertise er ord og kommunikation, men har du også brug for at få løftet designet på din hjemmeside, kreeret en annonce eller taget et skarpt portræt, så har jeg gode samarbejdspartnere indenfor marketing, webdesign og fotografi. Jeg kan derfor sætte et kompetent hold til at løfte større opgaver.

Kontakt mig endelig, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt.